A honlap ugyanúgy fejleszthető, mint a vállalkozása!

A „hagyományos” weboldalfejlesztés statikus: Ön kap egy weboldalt, és ha bármit változtatni szeretne rajta (új menü, új szöveg feltöltése, új funkciók stb.), akkor újra meg kell kérnie a programozót, hogy módosítsa a honlapot a kérésének megfelelően, ami Önnek plusz pénzébe fog kerülni.

Mi tudjuk, hogy ez nem hatékony és drága.

Ezért egy egyszerűen használható tartalomkezelő rendszert adunk, amellyel Ön szerkesztheti a saját honlapját. Hiszünk abban, hogy csak akkor érezheti sajátjának a honlapot, ha a kontroll Önnél van. Ez természetesen nem zárja ki, hogy bármikor segítséget kérjen tőlünk, ha elakad egy probléma miatt.

A tartalomkezelő használata olyan egyszerű, hogy semmilyen programozói tudás nem kell a kezeléséhez.

honlap fejlesztés és bővítés

Például a szövegbevitelt ún. WYSIWYG-szerkesztővel végezheti. Ez azt jelenti, hogy amilyen formázást megad a szerkesztőben, az fog megjelenni a honlapján is. Semmiféle HTML-kódolásra nincs szükség (WYSIWYG-szerkesztő nélkül viszont úgy kellene formázni), a honlap szövegezése ugyanolyan egyszerű, mintha egy dokumentumot írna a Wordben.

A képfeltöltés ugyanilyen egyszerű. Sok honlaptulajnak meggyűlik a baja azzal, hogy a kép nem pontosan akkora, amekkora hasábba kerülne, és kilóg, átlóg, nem passzol. A starhonlap szerkesztője automatikusan átméretezi a képet. Ön feltölti és a kép tökéletesre méretezi magát.

Segítségül leírásokat is adunk és a hírlevelünkben további hasznos tippeket olvashat, amellyel segítünk kihozni honlapjából a maximumot.

Bármikor előfordulhat, hogy Önnek új funkcióra van szüksége. Mondjuk webáruházat indítana vagy hozzászólhatóvá tenné a bejegyzéseket, esetleg megosztási gombokat helyezne el. A modulokkal egy kattintással telepítheti az új funkciókat.

A modulok egy része ingyenes, másik része fizetős (nézze meg a modulokat és áraikat). Viszont itt is áll az alapelv: Ön csak azért fizet, amire szüksége van.

Ha felkeltettük érdeklődését, akkor itt rendelheti meg weboldalát.